Bath Buckets

Overal genieten met een mobiele badkuip

bath bucket grijs

Grijs

 102,00
  • Schouders onder water
  • 365 dagen garantie
  • Voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Zwart

 112,00
  • Schouders onder water
  • 365 dagen garantie
  • Voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Wit

 112,00
  • Schouders onder water
  • 365 dagen garantie
  • Voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden
bath bucket

5.000+

Tevreden klanten

365

Dagen garantie

€0

Verbouwingskosten

Perfect voor kleine badkamers

De Bath Buckets zijn ideaal voor een kleinere badkamer. Wanneer je het even niet nodig hebt zet je ‘m gewoon aan de kant. Daarnaast kunnen Buckets overal geplaatst worden; denk aan je balkon, tuin of zelfs mee naar het strand!

De Bath Buckets hebben een capaciteit van van zo’n 210 liter. Er zit een handig bakje aan de zijkant voor al je badproducten. Maar ook ideaal voor drinken. 

Klaar met relaxen? Met behulp van bijgeleverde afvoerslang laat je het water gemakkelijk weglopen. 

bath bucket wit

Klanten over HelloBath

Carianne Zegers

"De Bath bucket zelf is geweldig! Je zit er heerlijk comfortabel in. Met 168 cm groot zit/lig ik onderuitgezakt met licht gebogen knieën. Hoofd kan fijn tegen de achterkant rusten. Het water blijft minstens een uur warm."

Evelien Tijssen

"Fijn om een groot bad te hebben die in de inloopdouche geplaatst kan worden. De twee kinderen kunnen samen heerlijk in bad spelen. Ook voor de volwassenen goot genoeg om lekker in te ontspannen."

Alida de Gooijer

"Gewoon geweldig wat een genot. Had dit veel eerder moeten doen. Zeker een aanrader. Alles netjes aangekomen. Stevig materiaal en neemt niet veel plaats in beslag. Laatste beetje water kan eruit door het bad even te kiepen. Kortom iedereen in ons gezin is er tevreden over."

Ontdek de 3 Bath Buckets

Veelgestelde vragen

Voor het laten leeglopen van het bad heb je de afvoerslang nodig. Trek de ingebouwde stop uit het bad en laat het water makkelijk wegstromen in bijvoorbeeld je doucheputje.

Let op: Het afvoerkanaal moet niet te hoog liggen, in een hoge douchebak bijvoorbeeld, want dan loopt niet al het water goed weg.

Gelukkig kun je al je lekkere badzout, badolie of badschuim gebruiken. Spoel het bad na afloop wel even na met schoon water en maak het bad goed droog voor het inklappen en opbergen.

Het bad is geschikt voor badwater tot 45°C. Het is ook mogelijk er een ijsbad in te nemen, wacht dan wel even met opbergen tot het bad op kamertemperatuur is.

Onze baden passen in de meeste badkamers, maar niet elk model past in elke badkamer. We adviseren je om bij twijfel eerst de ruimte in je badkamer op te meten, voorafgaand aan je bestelling.

Vanaf de dag van ontvangst heb je één jaar garantie. Neem contact op met onze klantenservice via shop@myhellobath.com

Als je niet tevreden bent met de aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode wordt de aankoop beschouwd als definitief.

Wij streven ernaar het product nog dezelfde dag te versturen zodat je morgen al kan genieten van je aankoop. Als je na 20:00 uur besteld, dan versturen wij het product de volgende werkdag.