Opvouwbare badkuipen

Een relaxmomentje in jouw eigen opvouwbare en draagbare badkuip

Oliver

Eenvoudig ontspannen
 189,00
 • 140 cm lang
 • Meest verkocht
 • Geschikt als kinderbad
 • Gratis onderwaterlamp
 • 365 dagen garantie

James

Plezier voor twee
 209,00
 • 148 cm lang
 • Plaats voor twee personen
 • Voetmassagerollers (verwijderbaar)
 • Gratis onderwaterlamp
 • 365 dagen garantie

Goliath

Ideaal voor de langere volwassene
 215,00
 • 155 cm lang
 • Benen strekken
 • Ingebouwde voetenmassage
 • Verkrijgbaar in twee kleuren
 • Gratis onderwaterlamp
 • 365 dagen garantie

Ieder bad wordt geleverd inclusief hoofdsteun, 3-delige deksel, badkussen, afvoerstoppen, rekbare afvoerslang en opberghoes

5.000+

Tevreden klanten

365

Dagen garantie

€0

Verbouwingskosten

Hoe werkt het?

Een opvouwbaar bad is binnen 1 minuut opgezet. Plaats het in je badkamer, tuin of neem mee naar ieder andere gelegenheid. 

Vul het bad met (warm) water en voeg badschuim, badolie of badzout toe. Geniet zelf van een relaxmomentje óf laat je kinderen lekker badderen. 

Voor het leeglopen van het bad gebruik je de afvoerslang. Trek de ingebouwde stop uit het bad en laat het water gemakkelijk weglopen in bijvoorbeeld je doucheputje.

Klanten over HelloBath

Linde Scherpenisse

"Zo blij mee! Het bad is perfect! Zowel de kindjes en ikzelf zijn helemaal in onze nopjes ermee. Het is gemakkelijk op te bergen en gewoon heerlijk om weer in bad te kunnen liggen."

De Volkskrant

"En hoewel Het Ding aanvankelijk met wat argwaan werd bekeken, heeft hij toch mijn zwakke plek weten te vinden, want zo’n halfuurtje wellness in je eigen huis, daar kan geen sauna tegenop. ‘Ik wist niet dat ik dit wilde’, zeg ik na een paar keer badderen tegen de testcollega’s. ‘Maar ik ben om.’ "

Lucy de Rijke

"Fantastisch bad! De volgende dag direct bezorgd, netjes alle onderdelen erbij, er wordt duidelijk uitgelegd hoe het bad te ontvouwen en de afmetingen kloppen. Onze dochters zijn er heel blij mee en wij ook, want ook wij zelf passen erin. Door de ‘deksel’ blijft het water warm en kan er lekker gerelaxed worden."

Ontdek de 3 modellen

Veelgestelde vragen

Geschikt voor groot en klein

Groot genoeg voor volwassenen. Ook geschikt voor baby's en kinderen.

Binnen 1 minuut opgezet

Eenvoudig opgezet en na gebruik binnen een handomdraai ingeklapt. Neemt weinig ruimte in beslag.

Veilig en milieuvriendelijk

Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en veilig voor de huid van baby's en kinderen.

Alle baden zijn binnen 1 minuut klaar voor gebruik. Benieuwd hoe dit kan? Hier laten we het je zien (link)

Voor het laten leeglopen van het bad heb je de afvoerslang nodig. Trek de ingebouwde stop uit het bad en laat het water makkelijk wegstromen in bijvoorbeeld je doucheputje.

Let op: Het afvoerkanaal moet niet te hoog liggen, in een hoge douchebak bijvoorbeeld, want dan loopt niet al het water goed weg.

Gelukkig kun je al je lekkere badzout, badolie of badschuim gebruiken. Spoel het bad na afloop wel even na met schoon water en maak het bad goed droog voor het inklappen en opbergen.

Het bad is geschikt voor badwater tot 45°C. Het is ook mogelijk er een ijsbad in te nemen, wacht dan wel even met opbergen tot het bad op kamertemperatuur is om hem weer makkelijk in te klappen.

Onze baden passen in de meeste badkamers, maar niet elk model past in elke badkamer. We adviseren je om bij twijfel eerst de ruimte in je badkamer op te meten, voorafgaand aan je bestelling.

Ja, je kan het bad zelfs meenemen op vakantie. Het bad is gemaakt van extra stevig TPE en is daarom ook geschikt om buiten te gebruiken. Maar laat de baden liever niet te lang in de zon staan om verkleuring te voorkomen.

Vanaf de dag van ontvangst heb je één jaar garantie. Neem contact op met onze klantenservice via shop@myhellobath.com

Als je niet tevreden bent met de aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 dagen na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode wordt de aankoop beschouwd als definitief.

Wij streven ernaar het product nog dezelfde dag te versturen zodat je morgen al kan genieten van je aankoop. Als je na 20:00 uur besteld, dan versturen wij het product de volgende werkdag.