Zo maak je jouw HelloBath schoon: klaar voor het volgende gebruik! - HelloBath

Zo maak je jouw HelloBath schoon: klaar voor het volgende gebruik!

Onze baden zijn perfect als je wil genieten van een warm bad, terwijl je geen ruimte hebt voor het plaatsen van een vast bad in jouw badkamer. Je zet het opvouwbare bad in een handomdraai op: het kost maar een minuutje! Daarna is het tijd om te genieten van een volwaardige badervaring! Wij geven je tips voor het schoonmaken en opruimen van jouw HelloBath, zodat deze helemaal klaar is voor de volgende keer! 

Opgezet in een minuutje!

Onze badkuipen zorgen ervoor dat jij heerlijk kan ontspannen in bad! Dan moet het opzetten natuurlijk ook niet te veel gedoe zijn. Daarom zijn onze opvouwbare baden zo ontworpen dat jij het makkelijk en snel in gebruik kan nemen. In slechts 1 minuut heb je het gepiept! Je klapt het bad uit, doet de stop erin en vult het met water op gewenste temperatuur. Zo makkelijk is het!

De Bath Buckets hoef je zelfs helemaal niet in elkaar te zetten: deze moet alleen nog worden gevuld met water!

Zo moet je het opvouwbare bad legen

Heb je heerlijk kunnen ontspannen in het bad? Dan moet het na het badderen wel nog even opgeruimd worden. Als je bad onder de douche staat haal je gewoon de stop uit het bad, zodat het water weg kan lopen. Als hij verder weg staat, of bijvoorbeeld op het balkon, kun je gebruik maken van de bijgeleverde afvoerslang om het water weg te voeren. Deze kan tot wel 3 meter uitgevouwen worden zodat je tot een afvoerput kan reiken!

Schoonmaken en opbergen: klaar voor de volgende keer!

Als het bad leeg is spoel je jouw opvouwbare HelloBath badkuip het beste nog even na met schoon water: dat is wel zo hygiënisch, zeker als je het bad deelt met andere mensen. Het is goed om het bad eens in de zoveel tijd wat grondiger schoon te maken, net zoals bij een vast bad. Zeker als je regelmatig gebruik maakt van badproducten zoals badschuim, -olie of bruisballen! Ook gaan huidvetten zich hechten aan het bad. Dat is heel normaal, maar daarom is het wel zo fris om eens in de zoveel tijd het bad even goed schoon te maken. Hiervoor gebruik je gewoon een sopje en een zachte spons.

Zorg er vervolgens voor dat het bad goed droog is voordat je hem inklapt. Je kan hem gewoon laten drogen aan de lucht of zelf even snel afdrogen met een handdoek. Zijn jij en het bad helemaal opgedroogd? Dan kun je de badkuip inklappen en weer aan de kant zetten, helemaal klaar voor het volgende gebruik!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.